Universal 350
Εγγραφή

UNIVERSAL 350

Η μηχανή χαρακτικής Universal-350 της U-MARQ συνεχίζει εκεί που οι υπόλοιπες σταματούν. Η Universal-350, εκτός από δώρα και προσωπικά αντικείμενα, χαράσσει και μεγάλες κανάτες και κύπελλα, μεγάλα γυάλινα μπολ, πλάκες και πινακίδες από ορείχαλκο, διάφορες επιγραφές και σήματα από αλουμίνιο και πολλά άλλα ακόμα! Είναι εξοπλισμένη με το εύκολο στη χρήση, τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό χαρακτικής της U-MARQ. Συνδέοντάς την απλά με τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας ή το φορητό (laptop) μπορείτε να χαράξετε το πρώτο σας αντικείμενο μέσα σε λίγα λεπτά. Η Universal-350 είναι η πιο ευπροσάρμοστη χαρακτική μηχανή που υπάρχει. Εδώ (στην εικόνα) εμφανίζεται με προαιρετικό τηλεχειριστήριο.

 Η Universal 350 της U-MARQ αποτελεί μία ολική επανασχεδίαση του αρχικού μοντέλου που κατασκευάστηκε στην Αγγλία με τα υψηλότερα τεχνολογικά κριτήρια. Η Universal 350 έχει υποστεί πάνω από 50 βελτιώσεις στο σχέδιο και στις λειτουργίες της, όπως για παράδειγμα το στερέωμα της μέγγενης, τα περιστροφικά κιβώτια ταχυτήτων, τον κινητήρα που περιστρέφει τον άξονα, τους οδηγούς (lead screws) και πολλές άλλες. Όλες αυτές οι βελτιώσεις μαζί, κάνουν τη Universal 350 πιο δυνατή και ανθεκτική. Μια από τις πιο συναρπαστικές αναβαθμίσεις της Universal 350 είναι η ενσωμάτωση του ολοκαίνουριου συστήματος ελέγχου Vismec-CX της U-MARQ καθώς και η καινούρια έκδοση λογισμικού, το Universal 7.50 της U-MARQ. Ο συνδυασμός αυτών των δύο και μόνο κάνει τη Universal 350 μοναδική. Όλες οι τροποποιήσεις που έχουν γίνει στη αρχική Universal έχουν ως στόχο να σας εξασφαλίσουν μία πιο γρήγορη, πιο παραγωγική και πιο ανθεκτική χαρακτική μηχανή. Ο λιτός και απέριττος σχεδιασμός της εξασφαλίζει ότι η χάραξη σε μεγάλα φλιτζάνια, δίσκους και ξίφη θα είναι το ίδιο απλή και εύκολη με τη χάραξη σε κύπελλα. Μπορεί να ενεργοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί με ευκολία σε οποιοδήποτε περιβάλλον χαρακτικής εργασίας, όπου απαιτείται η χάραξη απλών αλλά και περίπλοκων αντικειμένων.

Η Universal-300, εκτός από δώρα και προσωπικά αντικείμενα, χαράσσει και μεγάλες κανάτες και κύπελλα, μεγάλα γυάλινα μπολ, πλάκες και πινακίδες από ορείχαλκο, διάφορες επιγραφές και σήματα από αλουμίνιο και πολλά άλλα ακόμα! Με την νέα υψηλή της ποιότητα και την μεγάλη ταχύτητα του άξονα, ο οποίος είναι σχεδόν αθόρυβος, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε εργαστήριο ή άλλο κατάστημα λιανικής πώλησης. Αυτό καθιστά την Universal 300, ως την πιο ευπροσάρμοστη μηχανή χαρακτικής που υπάρχει στο εμπόριο.

Τεχνικές Προδιαγραφές

 • Επίπεδη Χαρακτική Επιφάνεια Εργασίας: 240 x 132 χιλιοστά (9.5” x 5”)
 • Επιφάνεια Εργασίας για Χάραξη πάνω σε Κυλινδρικά Αντικείμενα: διαμέτρου 265 χιλιοστά (10.5”)
 • Βάθος Εγχάραξης του Άξονα «Ζ»: 50 χιλιοστά (2”)
 • Απόσταση του Άξονα «Ζ»: 110 χιλιοστά (4.3”) από το σφικτήρα, 280 χιλιοστά (11.0”) από την ακτίνα.
 • Ταχύτητα που δίνει ο ηλεκτροκινητήρας στον Άξονα: 18,000 στροφές/λεπτό
 • Ενέργεια ηλεκτροκινητήρα: 110 watt Brushless Hall Effect DC motor
 • Σύνδεση με τον υπολογιστή: σειριακά και μέσω USB (με μετασχηματιστή)
 • Κατασκευή: Ανοξείδωτος ατσάλινος άξονας, οδηγοί (lead screws) και γραμμικές ράγες ακρίβειας, ατσάλινο σασί
 • Διαστάσεις: 610 H x 420 W x 840 χιλιοστά (24.0” xG 16.5” x 33.0”), ξεχωριστό χειριστήριο, συνολικό βάρους 78 κιλά (171 pounds).
 • Κατανάλωση Ενέργειας: 5.5 A στα 117 V, 3.75 A στα 230 V
 • Θερμοκρασία Περιβάλλοντος Λειτουργίας: 5 έως 40°C (41 έως 104°F) υγρασία: 35 έως 80 % (χωρίς συμπύκνωση)
 • Επίπεδο Ηχητικής Ισχύος (θορύβου περιβάλλοντος): Σε κανονική λειτουργία: 75 dB (A) ή λιγότερο, σε αναμονή: 45 dB (A) ή λιγότερο (Σύμφωνα με το ISO 7779)
 • Παρεχόμενα Εξαρτήματα: καλώδιο πρίζας, καλώδιο σειριακής σύνδεσης, υποδοχή USB για μετατροπή σε σειριακή σύνδεση, αδαμάντινος κόπτης 120ο για επιφανειακή χάραξη, κόπτης CC-00100 από καρβίδιο, cutter knob, nylon nose cone, light touch, HD-00100 στάνταρ σετ βάσεων (jigs), σετ των 3 βάσεων (jigs) HD-00104 (Βάση για κοσμήματα, Βάση για ρολόγια/μετάλλια, βάση για στυλό), μύτες για τον άξονα χάραξης (tray pins) 4 Cup Cones, πακέτο λογισμικού χαρακτικής Universal της U-MARQ και οδηγός ταχείας ενεργοποίησης
 • Ελάχιστες προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ο επιτραπέζιος υπολογιστής σας ή ο φορητός (laptop) ώστε να υποστηρίξει την Universal 300: 1.8 GHz Pentium Dual Core PC λειτουργεί σε περιβάλλον Windows XP με Service Pack 2, με 256 Mb RAM ή Vista 32/64bit με 1Gb RAM, 100 Mb ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο, 256 color SVGA display, CDROM drive και ποντίκι
 • Υλικά που μπορεί να χαράξει: Τα περισσότερα υλικά που είναι κατάλληλα για επιφανειακή χάραξη και ορισμένα υλικά που είναι κατάλληλα για βαθιά χάραξη
 • Εξάρτημα χάραξης στο εσωτερικό μέρος δαχτυλιδιών: προαιρετικό

Αξεπέραστη Προσαρμοστικότητα

Η χαρακτική μηχανή Universal 350 της U-MARQ συνεχίζει εκεί όπου οι άλλες σταματούν. Η Universal-350, εκτός από δώρα και προσωπικά αντικείμενα, χαράσσει και μεγάλες κανάτες και κύπελλα, μεγάλα γυάλινα μπολ, πλάκες και πινακίδες από ορείχαλκο, διάφορες επιγραφές και σήματα από αλουμίνιο και πολλά άλλα ακόμα! Με την νέα υψηλή της ποιότητα και την μεγάλη ταχύτητα του άξονα, ο οποίος είναι σχεδόν αθόρυβος, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε εργαστήριο ή άλλο κατάστημα λιανικής πώλησης. Αυτό καθιστά την Universal 350, ως την πιο ευπροσάρμοστη μηχανή χαρακτικής που υπάρχει στο εμπόριο.

Γυαλί

Η Universal 350 της U-MARQ που αποτελεί πρόκληση για μία παραδοσιακή 3 αξονική χαρακτική μηχανή, προσφέρει πρωτοφανή ευκολία στη χρήση. Με τη μοναδική 4 αξονική λειτουργία της μπορεί να χαράξει 360ο γύρω από μεγάλα γυάλινα μπολ, κανάτες, κύπελλα και οποιοδήποτε άλλο κυλινδρικό αντικείμενο, με απλές και εύκολες ρυθμίσεις.

Κυλινδρική Χάραξη

Η Universal 350 της U-MARQ είναι μία τετραξονική μηχανή, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στον κυλινδρικό άξονα. Ο κυλινδρικός άξονας χρησιμεύει στη χάραξη επάθλων, κυπέλλων και γυαλιού. Χρησιμοποιώντας μέσω του λογισμικού μας (λογισμικό χαρακτικής Universal που είναι εγκατεστημένο στη μηχανή χαρακτικής) την μοναδική λειτουργία της U-MARQ για τη χάραξη πάνω σε καμπυλόγραμμες επιφάνειες, είναι εύκολο να ανταπεξέλθει σε κωνικές και κυρτές επιφάνειες. Για τον κοσμηματοπώλη, η προσθήκη του εξαρτήματος χάραξης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μέρος δαχτυλιδιών, κάνει τη Universal 350 την απόλυτη λύση εγχάραξης. Στην ουσία, η Universal 350 είναι μια μηχανή χαρακτικής, σε πολύ προσιτή τιμή, ιδανική για τον έμπορο επάθλων, για τον κοσμηματοπώλη ή για τον επαγγελματία χαράκτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GEM FX5

Shipping to all Greece

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Νέα Είσοδος
Καλαμάτα, 24100
(+30) 27210 95112
Φαξ. 27210 86970

Δευ-Πα 9πμ-5μμ

Μείνετε ενημερωμένοι

Θα μας βρείς κι εδώ