GEM RX5
Εγγραφή

GEM RX5

Αυτή η χαρακτική μηχανή αποτελεί μια εξατομικευμένη λύση, χαμηλού κόστους και με ευκολία στην χρήση, που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάθε εργαστήριο. Η GEM-RX5 χαράσσει, με την ίδια ευκολία στην εφαρμογή, τόσο επίπεδα αντικείμενα όσο και γύρω από ένα στυλό, μέσα και έξω από δαχτυλίδια ή άλλα κυλινδρικά αντικείμενα επεκτείνοντας τις δυνατότητες της επιχείρησής σας χωρίς μεγάλες κεφαλαιακές δαπάνες. Μπορείτε να χαράσσετε αντικείμενα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Η κυκλοφορία της GEM-RX5 αποτελεί μία αναβαθμισμένη έκδοση της ήδη γνωστής GEM-RX. Η κύρια τροποποίηση είναι η αντικατάσταση του ελεγχόμενου από καλώδιο άξονα «Ζ», με ένα ηλεκτροκινητήρα άμεσης κίνησης και έναν οδηγό (lead screw). Αυτή η σημαντική τροποποίηση, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται προκαθορισμένο (σταθερό) ή εναλλασσόμενο έλεγχο βάθους του άξονα «Ζ», ενώ παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια κατά τη χάραξη. Συμπληρώνοντας την τροποποίηση του άξονα «Ζ», εγκαταστήσαμε επίσης και μια θήκη αξόνων η οποία μπορεί να αντικατασταθεί αφαιρώντας απλά μία βίδα και να επιστραφεί στον εμπορικό σας αντιπρόσωπο για ανανέωση αν είναι απαραίτητο. Δεν θα βρείτε πουθενά αλλού χαρακτική μηχανή με επίπεδη βάση χάραξης υψηλότερης ποιότητας και ακρίβειας από αυτή της GEM-RX5.

Συμπαγής, επιτραπέζια χαρακτική μηχανή, ιδανική για μικρές ή μεσαίες πινακίδες και σήματα. Προαιρετική επίσης είναι και η θήκη για στυλό (pen jig) καθώς και εξαρτήματα για τη χάραξη στο εσωτερικό δαχτυλιδιών.

Τεχνικές Προδιαγραφές

 • Επίπεδη Χαρακτική Επιφάνεια Εργασίας: 160 x 75 χιλιοστά (6.0” x 3.0”).
 • Επιφάνεια Εργασίας για Χάραξη πάνω σε Κυλινδρικά Αντικείμενα: διαμέτρου έως και 70 χιλιοστά (2.75”), με στρογγυλή υποδοχή υποστήριξης κυλινδρικών αντικειμένων (Bangle attachment), χωρίς nose cone
 • Βάθος Εγχάραξης του Άξονα «Ζ»: 65 χιλιοστά (2.50”).
 • Απόσταση του Άξονα «Ζ»: 30 χιλιοστά (2.0”) από την ακτίνα, 50 χιλιοστά (2.0”) από το σφικτήρα
 • Μέγιστο Άνοιγμα της Μέγγενης: 145 χιλιοστά (5.7”)
 • Ταχύτητα που δίνει ο ηλεκτροκινητήρας στον Άξονα: 14,000 στροφές/λεπτό
 • Ενέργεια ηλεκτροκινητήρα: 42 watt Brushless Hall Effect DC motor
 • Σύνδεση με τον υπολογιστή: σειριακά και μέσω USB (με μετασχηματιστή)
 • Κατασκευή: Ανοξείδωτος ατσάλινος άξονας, οδηγοί (lead screws) και γραμμικές ράγες ακρίβειας, ατσάλινο σασί
 • Διαστάσεις: 340 x 275 x 240 χιλιοστά με ενσωματωμένο χειριστήριο, βάρος 18 κιλά (40 pounds)
 • Παρεχόμενα εξαρτήματα: καλώδιο πρίζας, καλώδιο σειριακής σύνδεσης, υποδοχή USB για μετατροπή σε σειριακή σύνδεση, αδαμάντινος κόπτης 120ο για επιφανειακή χάραξη, κόπτης από καρβίδιο, cutter knob, vernier nose cone, light touch, βάσεις (Standard jig and Pins), πακέτο λογισμικού χαρακτικής της U-MARQ ειδικό για την GEM-RX, οδηγός ταχείας ενεργοποίησης και εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσεως
 • Ελάχιστες προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ο επιτραπέζιος υπολογιστής σας ή ο φορητός (laptop) ώστε να υποστηρίξει την GEM-RX4: 2.4GHz Pentium 4 PC λειτουργεί σε περιβάλλον Windows XP ή Vista, 1Gb RAM, 100 Mb ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο, 256 color SVGA display, CD-ROM drive και ποντίκι
 • Υλικά που μπορεί να χαράξει: Τα περισσότερα υλικά που είναι κατάλληλα για επιφανειακή χάραξη

Μια Επανάσταση στην Χαρακτική Τεχνολογία

Η GEM-RX5 είναι η μεγαλύτερη επανάσταση στην βιομηχανία της χαρακτικής εδώ και χρόνια! Διαθέτει επίπεδη χαρακτική επιφάνεια εργασίας διαστάσεων 160 x 75 mm, μια μέγγενη αυτόματου κεντραρίσματος και μια επιφάνεια εργασίας για χάραξη πάνω σε κυλινδρικά αντικείμενα με υποδοχή υποστήριξης κυλινδρικών αντικειμένων. Ο συνδυασμός της χάραξης τόσο πάνω σε επίπεδες επιφάνειες όσο και πάνω σε κυλινδρικές δεν έχει επιτευχθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν σε αυτοματοποιημένη μηχανή χαρακτικής αυτού του μεγέθους και αυτής της ποιότητας.

Κυλινδρική Χάραξη

Η GEM-RX5 διαθέτει έναν ενσωματωμένο και πλήρως ελεγχόμενο άξονα τεσσάρων κυλίνδρων, ο οποίος διευρύνει κατά πολύ τις χαρακτικές της δυνατότητες. Ο άξονας 4 κυλίνδρων της RX σας επιτρέπει να χαράσσετε πολλές γραμμές πάνω σε διάφορα αντικείμενα όπως, στυλό, δαχτυλίδια, βραχιόλια, μικρά όργανα, εργαλεία και πολλά άλλα.

Επίπεδη Χάραξη

Με τη μέγγενη αυτόματου κεντραρίσματος και τον περιστρεφόμενο άξονα, η RX-5 χαράσσει πάνω στα περισσότερα επίπεδα ή ελαφρώς κυρτά αντικείμενα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GEM CX5 GEM FX5 »

Shipping to all Greece

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Νέα Είσοδος
Καλαμάτα, 24100
(+30) 27210 95112
Φαξ. 27210 86970

Δευ-Πα 9πμ-5μμ

Μείνετε ενημερωμένοι

Θα μας βρείς κι εδώ