GEM FX5
Εγγραφή

GEM FX5

Εύχρηστη, υψηλής ποιότητας και γρήγορη μηχανή χαρακτικής για επίπεδες επιφάνειες. Η GEM-FX μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χάραξη στα περισσότερα υλικά, δίνοντας το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα και όλα αυτά σε τιμή που θα σας εκπλήξει. Είναι εξοπλισμένη με το εύκολο στη χρήση, τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό χαρακτικής της U-MARQ, ειδικά κατασκευασμένο για χάραξη επίπεδων επιφανειών. Συνδέοντάς την απλά με τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας ή το φορητό (laptop) μπορείτε να χαράξετε το πρώτο σας αντικείμενο μέσα σε λίγα λεπτά.

Η κυκλοφορία της GEM-FX5 αποτελεί μία αναβαθμισμένη έκδοση της ήδη γνωστής GEM-FX. Η κύρια τροποποίηση είναι η αντικατάσταση του ελεγχόμενου από καλώδιο άξονα «Ζ», με ένα ηλεκτροκινητήρα άμεσης κίνησης και έναν οδηγό (lead screw). Αυτή η σημαντική τροποποίηση, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται προκαθορισμένο (σταθερό) ή εναλλασσόμενο έλεγχο βάθους του άξονα «Ζ», ενώ παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια κατά τη χάραξη. Συμπληρώνοντας την τροποποίηση του άξονα «Ζ», εγκαταστήσαμε επίσης και μια θήκη αξόνων η οποία μπορεί να αντικατασταθεί αφαιρώντας απλά μία βίδα και να επιστραφεί στον εμπορικό σας αντιπρόσωπο για ανανέωση αν είναι απαραίτητο. Δεν θα βρείτε πουθενά αλλού χαρακτική μηχανή με επίπεδη βάση χάραξης υψηλότερης ποιότητας και ακρίβειας από αυτή της GEM-FX5


Η GEM FX5 της U-MARQ χαράσσει δώρα, κοσμήματα, έπαθλα, κύπελλα, κούπες, γυαλί, ετικέτες, πινακίδες, κάρτες και πολλά άλλα αντικείμενα. Για τον κοσμηματοπώλη, η GEM-VX5 μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην χάραξη ονομάτων και σχεδίων πάνω σε χρυσό, ασήμι και φύλλα χαλκού.

Τεχνικές Προδιαγραφές

 • Επίπεδη Χαρακτική Επιφάνεια Εργασίας: 265 x 205 χιλιοστά (10.4” x 8.0”)
 • Βάθος Εγχάραξης του Άξονα «Ζ»: 65 χιλιοστά (2.5”)
 • Μέγιστο Άνοιγμα της Μέγγενης: προαιρετική κεντρική μέγγενη που ανοίγει έως και 180 χιλιοστά (7’’)
 • Ταχύτητα που δίνει ο ηλεκτροκινητήρας στον Άξονα: 14,000 στροφές/λεπτό
 • Ενέργεια ηλεκτροκινητήρα: 42 watt Brushless Hall Effect DC motor
 • Σύνδεση με τον υπολογιστή: σειριακά και μέσω USB (με μετασχηματιστή)
 • Κατανάλωση Ενέργειας: 3.0 A στα 117 V, 1.6 A στα 230 V
 • Θερμοκρασία περιβάλλοντος λειτουργίας: 5 έως 40°C (41 έως 104°F) υγρασία: 35 έως 80 % (χωρίς συμπύκνωση)
 • Επίπεδο ηχητικής ισχύος (θορύβου περιβάλλοντος): Σε κανονική λειτουργία: 75 dB (A) ή λιγότερο, σε αναμονή: 45 dB (A) ή λιγότερο (Σύμφωνα με το ISO 7779)
 • Παρεχόμενα εξαρτήματα: καλώδιο πρίζας, καλώδιο σειριακής σύνδεσης, υποδοχή USB για μετατροπή σε σειριακή σύνδεση, αδαμάντινος κόπτης 120ο για επιφανειακή χάραξη, κόπτης από καρβίδιο, cutter knob, vernier nose cone, light touch, πακέτο λογισμικού χαρακτικής GEM FX της U-MARQ και CD με οδηγό ταχείας ενεργοποίησης καθώς και αναλυτικές οδηγίες χρήσεως
 • Κατασκευή: Ανοξείδωτος ατσάλινος άξονας, οδηγοί (lead screws) και γραμμικές ράγες ακρίβειας, ατσάλινο σασί
 • Ελάχιστες προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ο επιτραπέζιος υπολογιστής σας ή ο φορητός (laptop) ώστε να υποστηρίξει την GEM-FX5: 2.4GHz Pentium 4 PC λειτουργεί σε περιβάλλον Windows XP ή Vista, 1Gb RAM, 100 Mb ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο, 256 color SVGA display, CD-ROM drive και ποντίκι.
 • Υλικά που μπορεί να χαράξει: Τα περισσότερα υλικά που είναι κατάλληλα για επιφανειακή χάραξη και ορισμένα υλικά που είναι κατάλληλα για βαθιά χάραξη
 • Κεντρική Μέγγενη: προαιρετική


Τέλεια Χαρακτική


Η χαρακτική μηχανή GEM FX5 της U-MARQ μπορεί να χαράξει δώρα, κοσμήματα, ετικέτες, πινακίδες και πολλά άλλα αντικείμενα. Για τον κοσμηματοπώλη η GEM-FX5 μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην χάραξη ονομάτων και σχεδίων πάνω σε χρυσό, ασήμι και φύλλα χαλκού.

Κεντρική Μέγγενη

Η χρήση της προαιρετικής κεντρικής μέγγενης και των βάσεων (jigs) σε διάφορα σχήματα και σχέδια που εφαρμόζουν σε αυτή, καθιστούν την GEM FX5 ως την πιο γρήγορη και αποτελεσματική μηχανή χάραξης δώρων και κοσμημάτων. Όλες οι βάσεις της U-MARQ εφαρμόζουν τέλεια στην κεντρική μέγγενη της μηχανής έτσι ώστε να μπορείτε να χαράξετε πολλά είδη δώρων και κοσμημάτων όπως ταυτότητες, βραχιόλια, ρολόγια (στο πίσω μέρος), μετάλλια, μπρελόκ, θήκες για κάρτες και πολλά άλλα αντικείμενα!

Επαγγελματική Χάραξη


Η GEM-FX5 της U-MARQ μπορεί να ανταπεξέλθει στις περισσότερες επαγγελματικές εργασίες χαρακτικής. Μπορεί να χαράξει με ταχύτητα και ακρίβεια ετικέτες, διακόπτες, πινακίδες, εργαλεία και πλάκες αναγνώρισης. Με μεγάλη χαρακτική επιφάνεια 265 x 205 χιλιοστών (10.4” x 8”) και ταχύτητα του άξονα χάραξης που φτάνει τα 133 χιλιοστά/δευτερόλεπτο, κανένας στόχος δεν φαίνεται ανέφικτος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GEM RX5 UNIVERSAL 350 »

Shipping to all Greece

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Νέα Είσοδος
Καλαμάτα, 24100
(+30) 27210 95112
Φαξ. 27210 86970

Δευ-Πα 9πμ-5μμ

Μείνετε ενημερωμένοι

Θα μας βρείς κι εδώ