Μηχανές εγχάραξης
Εγγραφή

Μηχανές εγχάραξης

Το εύρος των εξατομικευμένων χαρακτικών και κοπτικών μηχανών της U – MARQ είναι αξιοσημείωτο. Είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες στην Αγγλία, από μία εξειδικευμένη ομάδα ειδικών. Από τη μηχανική σχεδίαση έως τους ηλεκτρονικούς διακόπτες και το λογισμικό, είναι όλα προϊόντα των δικών μας ανθρώπων. Αυτό είναι και το πλεονέκτημα της U – MARQ, καθώς της επιτρέπει να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών και της αγοράς χωρίς καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε συνεργασίες με τρίτους. Παρακαλούμε κοιτάξτε και μελετήστε ελεύθερα τα μοναδικά μας προϊόντα μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα, ή επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

  • Πλήρης γκάμα αξεσουάρ και μηχανές χαρακτικής
  • Χαρακτικά για κύπελλα, τρόπαια, κανάτες, κούπες, δαχτυλίδια, βραχιόλια καθώς τρόπαιο πλάκα, σήματα και επιγραφές.
  • Συσκευασμένα με χαρακτηριστικά, όπως T-slot πίνακα, αυτόματη επιφάνεια με αισθητήρες κλπ. έχουμε λύσεις για να ταιριάζει με όλες τις ανάγκες σας

Σχεδιασμένη για το εργαστήριο, για πελάτες που έχουν υψηλές απαιτήσεις, η GEM-CX5 της U-MARQ αποτελεί μια εύκολη λύση χαρακτικής. Είναι εύκολο να την ενεργοποιήσετε και να την χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής πώλησης ή άλλο περιβάλλον, όπου απαιτείται γρήγορη και αποτελεσματική χάραξη απλών ή περίπλοκων αντικειμένων. Είναι ικανή για τη χάραξη οποιουδήποτε αντικειμένου, από το πιο εκλεπτυσμένο βραχιόλι μέχρι πινακίδες σε μέγεθος πόρτας, κύπελλα, αντικείμενα από γυαλί, ακόμα και δίσκους.

Αυτή η χαρακτική μηχανή αποτελεί μια εξατομικευμένη λύση, χαμηλού κόστους και με ευκολία στην χρήση, που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάθε εργαστήριο. Η GEM-RX5 χαράσσει, με την ίδια ευκολία στην εφαρμογή, τόσο επίπεδα αντικείμενα όσο και γύρω από ένα στυλό, μέσα και έξω από δαχτυλίδια ή άλλα κυλινδρικά αντικείμενα επεκτείνοντας τις δυνατότητες της επιχείρησής σας χωρίς μεγάλες κεφαλαιακές δαπάνες. Μπορείτε να χαράσσετε αντικείμενα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Εύχρηστη, υψηλής ποιότητας και γρήγορη μηχανή χαρακτικής για επίπεδες επιφάνειες. Η GEM-FX μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χάραξη στα περισσότερα υλικά, δίνοντας το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα και όλα αυτά σε τιμή που θα σας εκπλήξει. Είναι εξοπλισμένη με το εύκολο στη χρήση, τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό χαρακτικής της U-MARQ, ειδικά κατασκευασμένο για χάραξη επίπεδων επιφανειών. Συνδέοντάς την απλά με τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας ή το φορητό (laptop) μπορείτε να χαράξετε το πρώτο σας αντικείμενο μέσα σε λίγα λεπτά.

Η μηχανή χαρακτικής Universal-350 της U-MARQ συνεχίζει εκεί που οι υπόλοιπες σταματούν. Η Universal-350, εκτός από δώρα και προσωπικά αντικείμενα, χαράσσει και μεγάλες κανάτες και κύπελλα, μεγάλα γυάλινα μπολ, πλάκες και πινακίδες από ορείχαλκο, διάφορες επιγραφές και σήματα από αλουμίνιο και πολλά άλλα ακόμα! Είναι εξοπλισμένη με το εύκολο στη χρήση, τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό χαρακτικής της U-MARQ. Συνδέοντάς την απλά με τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας ή το φορητό (laptop) μπορείτε να χαράξετε το πρώτο σας αντικείμενο μέσα σε λίγα λεπτά. Η Universal-350 είναι η πιο ευπροσάρμοστη χαρακτική μηχανή που υπάρχει. Εδώ (στην εικόνα) εμφανίζεται με προαιρετικό τηλεχειριστήριο.

Shipping to all Greece

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Νέα Είσοδος
Καλαμάτα, 24100
(+30) 27210 95112
Φαξ. 27210 86970

Δευ-Πα 9πμ-5μμ

Μείνετε ενημερωμένοι

Θα μας βρείς κι εδώ