Νέα
Εγγραφή

Νέα

Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 00:00

Φτιάξε το έπαθλο οπώς εσύ επιθυμείς

Γράφτηκε από τον/την

Νέα υπηρεσία της εταιρίας Έπαθλον.

Το χαρακτικό-κοπτικό μηχάνημα LASER μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε μαζί σας πρωτότυπες δημιουργίες από ακρυλικό (Plexiglas) και ξύλο. Χαράζουμε και κόβουμε τα υλικά σε οποιοδήποτε σχέδιο, συνδυάζουμε υλικά και χρώματα και μπορούμε να υλοποιήσουμε τις δικές σας ιδέες για έπαθλα-μετάλλια και οτιδήποτε χρειαστείτε ώστε να κάνετε τη διοργάνωσή σας ξεχωριστή.

Δείτε κάποια δείγματα εδώ

Τετάρτη, 21 Μαϊος 2014 00:00

Έπαθλον νέο site

Γράφτηκε από τον/την

Σας καλωσορίζουμε στη νέα μας ιστοσελίδα!!

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, ανανεωνόμαστε, και δημιουργούμε για εσάς μια ιστοσελίδα πιο λειτουργική, πιο εύχρηστη, με γνώμονα τη διευκόλυνση της περιήγησής σας στη συλλογή των προϊόντων μας.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη βράβευσης όπως Πλακέτες (ξύλινες, κασετίνες απλές, κασετίνες βελούδινες, κασετίνες βελούδινες πολυτελείας, κρυστάλλινες) για απονομές σε αθλητές ή σωματεία ή άλλους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, πλακέτες βραβεύσεων ή αναμνηστικές, συμμετοχής, σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, για κάλυψη όλων των αναγκών σας σε πλακέτες, για τιμητικές απονομές ή βραβεύσεις

Τρίτη, 20 Μαϊος 2014 00:00

Έπαθλον

Γράφτηκε από τον/την

 

Η ένταση,  ο κόπος,  η προσπάθεια,  η διάκριση και τελικά η νίκη, επιβραβεύονται με το χειροκρότημα και την αναγνώριση και συνοδεύονται σχεδόν πάντα από κάποιο έπαθλο. Αναμνηστικό της καλύτερης επίδοσης ή απεικόνισης  της  νίκης,  το βραβείο και το έπαθλο θα πρέπει να ‘εκπέμπουν’ την ομορφιά της στιγμής.

Η εταιρία μας θέλοντας να προσφέρει κάτι νέο στο χώρο του επάθλου/ βραβείου, μέσα από μια προσεγμένη δουλειά, σας προσφέρει μια όμορφη συλλογή, από πολύτιμα κύπελλα, φινετσάτες πλακέτες, καλαίσθητα μετάλλια και επιλεγμένα βραβεία, που θα προσδώσουν στη στιγμή της βράβευσης το κύρος, την ομορφιά και την βαρύτητα που αρμόζει, στον βραβεύοντα ικανοποίηση για το βραβείο που δίνει και στον νικητή τη χαρά της πολύτιμης διάκρισης.

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο μας και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει για εσάς ένα πολύτιμο εργαλείο, που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας στις πραγματικά πιο προσιτές τιμές.

Με τιμή
Για την ΕΠΑΘΛΟΝ
Κ. & Ν. ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΣ

Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 00:00

Έπαθλον Βραβεία

Γράφτηκε από τον/την

βραβείαΣτην πλούσια συλλογή των προϊόντων μας θα βρείτε Κύπελλα, Έπαθλα, Μετάλλια, Πλακέτες, Δώρα Bράβευσης, Μετάλλια, Διπλώματα και Επιχειρηματικά δώρα για όλες τις εκδηλώσεις. Σε όλα τα είδη μας υπάρχει δυνατότητα αποτύπωσης οποιουδήποτε λογότυπου και στα περισσότερα προϊόντα μας δεν υπάρχει υποχρεωτική ελάχιστη ποσότητα.

Επιλέξτε online από εδώ 

Επίσης θα βρείτε:

Shipping to all Greece

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Νέα Είσοδος
Καλαμάτα, 24100
(+30) 27210 95112
Φαξ. 27210 86970

Δευ-Πα 9πμ-5μμ

Μείνετε ενημερωμένοι

Θα μας βρείς κι εδώ